Hallberg Rassy

 200x150-HallbergRassy-color

Hallberg-Rassy varvs AB introduserer en ny modell for 2016.
Hallberg-Rassy 40 Mark II. Den nye modellen er basert på det samme som 43 MK III, 48 MK II, 55 og 64 med mer naturlig lys, enda mer eleganse og videre utviklet komfort. En allerede god båt blir nå enda bedre.

For mer informasjon om alle våre båter – trykk på logoen over WWW.HALLBERG-RASSY.COM

 

Vi anser Hallberg-Rassys båter som noe helt spesielt og fullkomment. Det Svenske verftet ønsker virkelig å bygge de absolutt beste seilbåter for cruising. Dette betyr i dag ultra moderne skrogformer tilpasset båter med mye utstyr. Båter som holder sin fart og stabilitet selv om de blir lastet tungt. Kontakt oss og vi kan fortelle mer om båtene gjennom vår erfaring fra 150 solgte båter de siste år til Norge. Kontakt gjerne også verftet i Sverige, vi arbeider i team med verftet på hver båt, og priser og utstyr blir det samme uansett hvor henvendelsen strander.

Normaritime AS opererer som agent for Hallberg-Rassy i hele Norge. Agent virksomhet i denne sammenheng betyr at vi veileder Norske kunder på vegne av verftet i Sverige. Kontrakter blir skrevet på Hallberg-Rassys kontrakts ark og betaling blir gjort direkte til Sverige gjennom veiledning fra oss.

Se også våre brukte båter under Yachtbroker fanen.